تضمین آینده فرزندان مان
مدرک گرایی چقدر میتواند آینده بچهها را به خطر بیندازد؟
آیا کسب مهارت تنها در دانشگاه صورت می گیرد؟
چگونه فقدان مهارت آموزی را از بین ببریم؟
چند نفر از افراد تحصیلکرده ای که میشناسید در رشته تحصیلی خودشان مشغول به کار هستند؟
چند نفر از این افراد موفق شدند جایی مشغول به کار شوند؟
آیا از شغل و شرایط کاری شان راضی هستند؟
المپیاد مهارت چه کمکی به آینده شغلی فرزندان شما می کند؟
سالهاست تغییراتی که در سیستم آموزشی به وجود می آید به تغییر جزئی کتب آموزشی، تغییر نام مقاطع تحصیلی و متد نمرهدهی محدود شده است. هنوز فقدان مهارت آموزی به عنوان یک خلا بزرگ در سیستم آموزشی کشور ما حس میشود و تبعات سنگینی برای نسل جوان داشته و دارد. نرخ بیکاری و مشغول شدن جوانها به کارهایی که اصلاً ربطی به رشته آموزشی شان ندارد، نارضایتی شغلی، راضی شدن افراد برای کار در موقعیت های شغلی بعاضا نامناسب با درآمد بسیار پایین، همه و همه نشان میدهند صرف مدرکگرایی چقدر میتواند آینده بچهها را به خطر بیندازد. به نظر میرسد در کشور ما بعد از انتخاب نام نیکو برای فرزندانمان، اتخاذ یک تصمیم درست و به موقع برای آینده آنها قطع به یقین مهمترین وظیفه ای هست که به عهده ما پدر و مادرهاست.
با توجه به مسائلی که مطرح شد و خلائی که وجود دارد ، قطعا مدرسه و دانشگاه در کشور ما گزینه های مناسبی برای تضمین آینده بچهها نیستند. برنامهریزی برای کسب مهارت در سن مناسب و روبرو شدن بچه ها با چالشی مثل المپیاد، میتواند آن ها را با یک برنامهریزی منظم و منسجم به سمت حرفهآموزی سوق بدهد. شاید تا به حال اسم المپیاد جهانی مهارت (world skills) به گوش تان رسیده باشد، برنامهریزی برای شرکت در رقابتهای جهانی مهارت میتواند این خلا را پر کند. المپیاد جهانی مهارت یا همان ورد اسکیلز هر دو سال یکبار بین تعداد زیادی از افراد داوطلب در کل دنیا برگزار میشود. در کشور ما این رقابتها سالانه برگزار می شود و در هر رشته سه نفر به عنوان افراد برگزیده انتخاب میشوند. افراد منتخب با هم رقابت میکنند و از هر رشته یک نفر به عنوان نماینده ایران به مرحله جهانی راه پیدا میکند.
فارغ از نتیجه مسابقات، تعداد زیادی از شرکت های مطرح دنیا مثل مایکروسافت و سیسکو، نیروهای خودشان را از بین داوطلب های رقابتهای world skills انتخاب میکنند. شرکت روبینا پردازش اکسین ( روبیکو ) چند سال است که در قالب دوره های ۱ و ۲ ساله بچه ها را برای شرکت در المپیاد جهانی مهارت در حوزه فناوری اطلاعات آماده میکند و در راستای این هدف اساتید خبره و کاربلدی را در مجموعه خودش دارد. حالا فرض کنید رقابتی در کار نیست و شخص این زمان دو ساله را برای کسب مهارت در کنار اساتید با تجربه تلاش کرده است، قطعاً بعد از آن زمان چیزی به عنوان دغدغه کار برای آن فرد به عنوان نیروی متخصص وجود ندارد. علاوه بر این کسانی که قصد مهاجرت دارند در صورت داشتن تخصص به جای اینکه دنبال راه هایی برای پناهنده شدن باشند، گزینه های بهتری برای انتخاب دارند و آن اخذ ویزای کار است.
بنابراین فارغ از نتیجه مسابقات جهانی، یکی از دستاوردهای بزرگی که بچه ها بعد از دوسال آموزش توسط متخصصان خبره روبینا پردازش اکسین خواهند داشت کسب مهارت و تخصصی هست که هنوز هم عده ای به اشتباه در دانشگاه ها دنبال آن میگردند. نظرات خود را با ما در این مورد به اشتراک بگذارید.
بسیار مطلب مفیدی بود منم با نظر شما موافقم.
به نظرم المپیاد خیلی بیشتر از کنکور میتونه برای آینده فرزندانمون مفید باشه و اونهارو به موفقیت برسونه.
عالی بود کاملا موافقم
چه در المپیاد موفق بشن یا خیر واقعا به مهارت اموزی کمک میکنه
واقعا نظام آموزشی نیاز به یک تغییر اساسی داره و لازم هست که مهارت آموزی صورت بگیره.
موضوع عالی و ضروری بود
دست مریزاد
واقعا موافقم که نظام آموزشی و مهارت آموزی به یه تغییر اساسی نیاز داره
سلام چطور میتونم اطلاعات بیشتری در مورد دوره ها بدست بیارم؟
سلام شما میتوانید از طریق راه های ارتباطی روبیکو با ما در ارتباط باشید یا با شماره 09163471189 تماس حاصل فرمایید.
برای ثبت نام در دوره های آمادگی قبل از المپیاد مهارت چطور باید اقدام کنم؟
سلام
اولین قدم، برقراری ارتباط با مشاورین شرکت روبینا پردازش اکسین (روبیکو) آمادگی و اخذ نوبت برای آزمون اولیه (تست هوش) است.
در صورت کسب حد نصاب نمره در تست اولیه، مراحل ثبت نام شما انجام خواهد شد.
سلام ممنون از مطالب مفیدتون.
از چه سنی میتونیم برای شرکت فرزندانمون در دوره های پیش از المپیاد ملی مهارت اقدام کنیم؟
سلام
12 تا 19 سالگی سن طلایی بچه هاست و از این سن میتوانید برای شرکت فرزندانتان در دوره های پیش از المپیاد ملی مهارت اقدام کنید.